Reviews over Tegelzetters

  super mooie vloer!

  Review over Ed Roodakker

  wij hebben onze visgraat vloer laten leggen bij Ed roodakker. De vloer is gelegd door de zoon van Ed ( Glenn Roodakker ). super aardige en vriendelijke jongen, een echte vakman. heeft onze vloer perfect en boven onze verwachtingen er een super mooie vloer van gemaakt!

  Sterke punten
  -vriendelijk
  -vakman
  -kwalitieit
  -prijs kwalitatief

  Zwakke punten
  geen

  fantastische vloer !!!

  Review over Ed Roodakker

  onze vloer laten leggen door Glenn Roodakker. we zijn zo tevreden over de aflevering van het werk. alles is volgens plan gegaan en de communicatie verliep moeiteloos !

  Sterke punten
  kwaliteit
  communicatie
  klant vriendelijk

  Zwakke punten
  geen!

  Om te janken....

  Review over Tegelzettersbedrijf Zeebregts

  Zeebregts heeft het tegelwerk geplaatst in onze nieuwbouwwoning. De kwaliteit is bedroevend en een oplossing blijft uit. Mocht Zeebregts de projectleverancier zijn, koop dan je woning casco is mijn advies.

  Sterke punten
  Goede vraag.... mocht je hufterproof tegelwerk á la de doucheruimte van de lokale voetbalvereniging mooi vinden... dan kun je bij deze club prima terecht voor de hoofdprijs.

  Zwakke punten
  Afspraken nakomen en kwaliteit leveren

  slechte dienstverlening van Dick Boon

  Review over Tegelzettersbedrijf Van der Welle De Vos

  Voor het betegelen van de nieuwe wand van het wandcloset heb ik het tegelzetbedrijf Dick Boon gevraagd en daarvoor een prijs afgesproken. Omdat het voor mij nauw luistert, dat het midden overeenkomt met het bedieningsmechanisme van het toilet let ik daarop. Helaas is dat niet bij dhr Boon het geval Hij werkt slordig (overigens voor een uurtarief dat een advocaat niet zou misstaan). Verder heeft hij onnodig een andere tegel die in het zicht komt toegepast.
  Ik heb hem een tijdje geleden aanbevolen bij een kennis. Hij was ca 60 % duurder dan een concurerende tegelzetter.
  Al met al zou ik tegelzetbedrijf Dick Boon niet aanraden !!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  rommelt maar wat aan. Grote stappen, snel thuis